Rețetele CIO

Sigla Retete Traditionale
Rețete din

Bucătăria Tradițională

Descoperă rețete transmise din generație în generație și du-le mai departe, gătind pentru cei dragi mâncărurile tradiționale cu care ai crescut. Ciorbe, supe, tocănițe și alte mâncăruri pline de savoare te așteaptă să le descoperi și să le savurezi cu ai tăi. 

Logo Retete Italienesti
Rețete din

Bucătăria Italiană

Când spunem bucătăria italiană ne gândim, firește la pizza, la paste și la tiramisu. Dar bucătăria italiană are o mulțime de alte rețete pline de savoare. Descoperă și bucură-te de savoarea lor aparte preparate precum fritatta, puiul piccata sau cacciatore, caponatta, sau risotto-ul. 

Sigla Retete Italienesti
Rețete din

Bucătăria Orientală

Adu savoarea Orientului pe masa familiei tale cu aceste rețete pline de arome exotice și savoare. Pornește într-o călătorie culinară de neuitat prin ţările arabe, bucătăria orientală înseamnă o mare diversitate de gusturi, arome, forme şi culori.

Sigla Retete Asiatice
Rețete din

Bucătăria Asiatica

Bucătăria asiatică a cucerit pas cu pas întreaga lume și nu e de mirare având în vedere cât de gustoase și de pline de arome sunt preparate sale. Bucătăria asiatică este o bucătărie aparte și pe cât e de complexă, pe atât e de simplu de gătit. Trebuie doar să ai câteva ingrediente și condimente de bază cu care te poți ”juca” pentru a pregăti o mulțime de preparate.

Sigla Retete Americane
Rețete din

Bucătăria Americană

Bucătăria americană este una dintre cele mai populare ale lumii. Fiind un amestec de influențe și fusion-uri, aceasta ne oferă preparate culinare delicioase precum burgerii, aripioarele de pui în stil Buffalo, macaroni and cheeese, supa de scoici sau coastele marinate la grătar. 

Sigla Retete Mexicane
Rețete din

Bucătăria Mexicană

Un amestec unic de elemente tradiţionale şi europene, bucătăria mexicană este cunoscută pentru varietatea de ingrediente și condimente, pentru gustul iute și aromele puternice, dar și pentru culorile apetisante. Gătește ușor la tine acasă rețete precum enchiladas, burrito, quesadilla de pui sau chili de fasole neagră, fajitas și tortilla. 

Sigla Retete Grecesti
Rețete din

Bucătăria Mediteraneană

Bucătăria mediteraneeană este incredibil de vastă și este nu doar una dintre cele mai savuroase din lume, ci este și sănătoasă. Și cum ar putea fi altfel când se bazează pe ulei de măsline, plante aromatice, legume,  carne, lactate și multă poftă de viață. 

Sigla Retete Deserturi
Cofeetărie

Deserturi

Aceste preparate culinare care încheie o masă copioasă sau doar oferă un moment de răsfăț și de liniște. Descoperă toate rețetele noastre delicioase și pline de arome și bucură-te în tihnă de ele, linguriță cu linguriță.