Rețetă Chifteluțe orientale în sos roșu

Reteta Chiftelute orientale in sos rosu


[recipeMeta]


Ingrediente

  • 600 g carne de vita tocata
  • 1 lingurita praf de curry
  • 1 varf chimion
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 3 buc ceapa rasa
  • 1 ou
  • 300 ml suc de rosii
  • 1/2 lingurita zahar
  • 3/4 catei usturoi
  • coriandru proaspat tocat

Instrucțiuni

  1.  amesteca carnea de vita cu praful de curry, chimionul, scortisoara, cimbru uscat, ceapa rasa si oul si potriveste de sare si piper

  2.  modeleaza chiftele potrivite cu aceasta compozitie

  3.  incinge uleiul in vasul detasabil al slow cooker si prajeste chiftelele pana devin usor aurii

  4. toaca usturoiul si adauga-l si pe aceasta in vas – caleste-l putin

  5. pune sucul de rosii si zaharul peste, amesteca bine si ia de pe foc

  6.  introdu vasul detasabil in slow cooker, seteaza timpul de 2 ore si 30 de minute si modul de gatire High - chiftelutele se vor gati mai repede sau mai incet in functie de dimensiunea lor

  7. dupa ce chiftelutele au fiert, iar programul de gatit s-a terminat, luati-le din slow cooker si puneti-le inapoi pe foc pentru cateva minute, pentru a inchega sosul

  8. potriviti de sare si piper si serviti cu coriandru proaspat tocat pe deasupra

CUVINTE CHEIE Rețete, Bucataria Orientala
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.