Renumitele pachețele chinezești

Renumitele pachețele chinezești


Pacheţele chinezeşti – gustoase, deosebite, rapide! După ce descoperi această rețetă simplă și gustoasă nu vei mai comanda acasă acest pachețele niciodată!

[recipeMeta]

Ingrediente

  • 1 praf de curry
  • 3 foi de plăcintă
  • 200 g carne tocată
  • 2 bucăți de praz
  • 500 g de morcovi
  • 500 g de ceapă

Instrucțiuni

  1. Morcovii se curăţă şi se trec pe răzătoarea cu ochiuri mici, ceapa se taie mărunt şi prazul rondele. Se pun toate într-o tigaie cu o lingură de ulei şi se călesc împreună cu carnea. După ce carnea şi-a schimbat culoarea şi este făcută, se potriveşte de sare, piper şi curry. Se lasă deoparte să se răcească.

  2. Pe o foaie de aluminiu se aşază foaia de plăcintă tăiată şi se pune pe fiecare bucăţică câte o linguriţă de amestec de carne cu legume. Se rulează sau se pliază în triunghiuri.

  3.  În baie de ulei încins se prăjesc pacheţelele pe ambele părţi câte 2-3 minute.

  4. Se servesc calde cu sos sweet chilly


CUVINTE CHEIE Rețete, Bucataria Asiatica
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.