Enchiladas de pui

Enchiladas de pui


[recipeMeta]


Ingrediente

  • 1 pui întreg
  • 400 g roșii întregi decojite în sos de roșii
  • 1 ceapă medie
  • 3 căței de usturoi
  • 1 ardei iute
  • sare, busuioc, oregano, chilli si piper dupa gust
  • 200 g cascaval
  • 3-5 foi de tortilla

Instrucțiuni

  1. Toacă usturoiul, ceapa și ardeiul iute. 

  2. Condimentează și sotează legumele în ulei încins 3-4 minute.

  3. Adaugă roșiile din conservă, tocate înainte desigur

  4. Amestecă și lasă pe foc mic, să se îngroașe sosul

  5. Între timp, taie puiul deja rotisat în fâșii 

  6. Încălzește cuptorul. Dă sosul de pe foc.

  7. Dă o foaie de tortilla prin sos, acoperind-o bine. Așază fâșii de pui în ea, ruleaz-o și pune-o în tavă

  8.  Procedează la fel cu restul foilor de tortilla rămase. Pune sosul rămas peste foile de tortilla umplute din tavă.

  9. Dă la cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute. Scoate tava, rade cașcavalul ales pe deasupra și dă din nou la cuptor, 10 minute.


CUVINTE CHEIE Rețete, Bucataria Mexicana
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.