Enchiladas de pui

Ingrediente
- 1 pui întreg
- 400 g roșii întregi decojite în sos de roșii
- 1 ceapă medie
- 3 căței de usturoi
- 1 ardei iute
- sare, busuioc, oregano, chilli si piper dupa gust
- 200 g cascaval
- 3-5 foi de tortilla
Instrucțiuni
Toacă usturoiul, ceapa și ardeiul iute.
Condimentează și sotează legumele în ulei încins 3-4 minute.
Adaugă roșiile din conservă, tocate înainte desigur
Amestecă și lasă pe foc mic, să se îngroașe sosul
Între timp, taie puiul deja rotisat în fâșii
Încălzește cuptorul. Dă sosul de pe foc.
Dă o foaie de tortilla prin sos, acoperind-o bine. Așază fâșii de pui în ea, ruleaz-o și pune-o în tavă
Procedează la fel cu restul foilor de tortilla rămase. Pune sosul rămas peste foile de tortilla umplute din tavă.
Dă la cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute. Scoate tava, rade cașcavalul ales pe deasupra și dă din nou la cuptor, 10 minute.