Renumitele pachețele chinezești
Pacheţele chinezeşti – gustoase, deosebite, rapide! După ce descoperi această rețetă simplă și gustoasă nu vei mai comanda acasă acest pachețele niciodată!
Prep Time 20 mins
Cook Time 20 mins
Total Time 40 mins
Ingredients
- 1 praf de curry
- 3 foi de plăcintă
- 200 g carne tocată
- 2 bucăți de praz
- 500 g de morcovi
- 500 g de ceapă
Instructions
- Morcovii se curăţă şi se trec pe răzătoarea cu ochiuri mici, ceapa se taie mărunt şi prazul rondele. Se pun toate într-o tigaie cu o lingură de ulei şi se călesc împreună cu carnea. După ce carnea şi-a schimbat culoarea şi este făcută, se potriveşte de sare, piper şi curry. Se lasă deoparte să se răcească.
- Pe o foaie de aluminiu se aşază foaia de plăcintă tăiată şi se pune pe fiecare bucăţică câte o linguriţă de amestec de carne cu legume. Se rulează sau se pliază în triunghiuri.
- În baie de ulei încins se prăjesc pacheţelele pe ambele părţi câte 2-3 minute.
- Se servesc calde cu sos sweet chilly