Renumitele pachețele chinezești

Pachetele cu legume

Renumitele pachețele chinezești

Pacheţele chinezeşti – gustoase, deosebite, rapide! După ce descoperi această rețetă simplă și gustoasă nu vei mai comanda acasă acest pachețele niciodată!
Prep Time 20 mins
Cook Time 20 mins
Total Time 40 mins

Ingredients
  

  • 1 praf de curry
  • 3 foi de plăcintă
  • 200 g carne tocată
  • 2 bucăți de praz
  • 500 g de morcovi
  • 500 g de ceapă

Instructions
 

  • Morcovii se curăţă şi se trec pe răzătoarea cu ochiuri mici, ceapa se taie mărunt şi prazul rondele. Se pun toate într-o tigaie cu o lingură de ulei şi se călesc împreună cu carnea. După ce carnea şi-a schimbat culoarea şi este făcută, se potriveşte de sare, piper şi curry. Se lasă deoparte să se răcească.
  • Pe o foaie de aluminiu se aşază foaia de plăcintă tăiată şi se pune pe fiecare bucăţică câte o linguriţă de amestec de carne cu legume. Se rulează sau se pliază în triunghiuri.
  •  În baie de ulei încins se prăjesc pacheţelele pe ambele părţi câte 2-3 minute.
  • Se servesc calde cu sos sweet chilly