Ras-el-hanout este un amestec de mirodenii folosit în Orientul Mijlociu și nordul Africii. În general, ras-el-hanout conține: cardamom, cuișoare, scorțișoară, boia, coriandru, chimion, nucșoară, sare, galangal, piper și curcuma.
Ingrediente
Sare de mare, curcumă, chimion, ghimbir, scorțișoară, piper negru, piper alb, nucșoară, coriandru, chilli, ienibahar, cuișoare.
Beneficii
Se folosește la prepararea Ras el Hanout
Specific bucătăriei arăbești
Utilizat la preparatele cu orez
carne de miel sau de pui
Alergeni
Nu conține alergeni
Poate conține urme
Descriere
Ras-el-hanout este un amestec de mirodenii folosit în Orientul Mijlociu și nordul Africii. În general, ras-el-hanout conține: cardamom, cuișoare, scorțișoară, boia, coriandru, chimion, nucșoară, sare, galangal, piper și curcuma.