Acasă
Povestea noastră
Arome din jurul lumii
Produse
Unde ne găsești
Cariere
Rețete
Acasă
Povestea noastră
Arome din jurul lumii
Produse
Unde ne găsești
Cariere
Rețete
Amestec de Condimente Jerk Spice 20g
Condimente exotice
Amestec de Condimente Jerk Spice 20g
Descriere
Acest mix este un amestec jamaican de condimente care se aplică fie în stare uscată, fie sub formă de pastă pe carnea de pui sau de porc.
Ingrediente
Scorțișoară , ienibahar, chilli, cimbru, nucșoară.
Beneficii
Amestec de condimente foarte iuți
Specific bucătăriei jamaicane
folosit pentru asezonarea tuturor felurilor de carne
Alergeni
Nu conține alergeni
Poate conține urme
Descriere
Acest mix este un amestec jamaican de condimente care se aplică fie în stare uscată, fie sub formă de pastă pe carnea de pui sau de porc.
S-ar putea să iți placă și:
Amestec de Condimente Garam Masala 20g
Vezi Produsul
Amestec de Condimente Za'atar 15g
Vezi Produsul
Amestec de Condimente Piri Piri 20g
Vezi Produsul
Amestec de Condimente Harissa 20g
Vezi Produsul
Amestec de Condimente Ras el Hanout
Vezi Produsul
Rețete culinare
Descoperă rețetele CIO
Vezi toate rețetele
Cum să marinezi carnea de porc?
Cozonacul bunicii
Pui Teriayaki
Creveți în sos dulce picant
Renumitele pachețele chinezești
Prajitură Arlechin
Prajitură cu crema de lămâie și cocos
Tzatziki - rețeta autentică grecească
Brânză feta Saganaki
Quesadillas de pui
Enchiladas de pui
Hotdog cu chilli
Cannoli cu cremă răcoritoare
Fettuccine - paste cu unt și parmezan
Paste cu carne tocată
Cannelloni cu brânză și spanac
Humus cu ardei copt
Rețetă Chifteluțe orientale în sos roșu
Romesco, sosul catalan al tuturor peștilor și vietăților marine.
Sosul remoulade. Varianta americană.
Răcituri, piftii, cotoroange - Zamă închegată de Sfântul Ion
Țuica noastră cea de toate iernile. Rețetă de sărbători.
Vinul Fiert, taina din Ajun
Slana, Șunca și Untura
Tobă de porc. Rețetă cu paprică, din Ardeal.
Trandafirii de Crăciun. Sau cârnații cu parfum de colind.
Moșul și Caltaboșul
Sărmăluțele din postul Crăciunului
Sos cu Harissa pentru un grătar cu iz oriental.
Sosul Memphis Barbecue. Campionatul Mondial al coastelor la grătar.
Rețetă de sos Yukatan. Ceapă roșie murată în sos de citrice, cu piper și ienibahar.
Sosul Levantin. Usturoiul cel mai fin.
Somon, prosciuto, busuioc. Rapid, delicios, de week-end.
Mușchi de vită istoric, umplut ca la carte.
Musacaua noastră balcanică
Iahnie de fasole cu ciolan afumat
Ghebe murate
Gogonelele oltenești și boiaua
Vezi toate rețetele
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.
Decline
Accept
×