Prajitură Arlechin

Prajitura Arlechin

Prajitura Arlechin

Ori de cate ori ai pofta de un dulce gustos de casa, incearca prajitura Arlechin. Reteta imbina cu succes dulcele cu acrisorul, intr-un desert numai bun de mancat la o cafea sau un ceai.
Prep Time 30 mins
Cook Time 15 mins

Ingredients
  

  • 1 pachet unt
  • 170 g zahar
  • 200 g faina
  • 3 ouă
  • gem / dulceață acrișoară
  • nucă măcinată

Instructions
 

  • Freaca untul cu 70 g zahar, adauga faina si 3 galbenusuri.
  • Pune aluatul in tava unsa si tapetata cu faina, si pune la cuptor pana ce se rumeneste putin deasupra.
  • Pune un strat de gem peste blat, urmat de albusurile batute spuma cu zaharul (100 g).
  • Presara nuca macinata deasupra si mai păstrează prajitura putin la cuptor.