Povestea noastră

Cum a început

Povestea CIO

Povestea noastră a început în 1994, cu visul unui om, Andrei Pasalschi, fondatorul aceste companii, care și-a dorit ca oamenii să poată face din bucătăria lor înconjurul gastronomic al lumii, oriunde s-ar afla ei. Și-a dorit ca oamenii să se poată îmbogăți spiritual cu experiența gusturilor și aromelor din toată lumea, așa că în 1995 a înființat Compania Indiilor Orientale. Sau CIO, pe scurt. Povestea noastră, pornită cu visul unui om, a mers însă mai departe cu visurile, dedicația, munca și pasiunea a sute de oameni care, în decursul a 26 de ani de existență au pus umărul și inima la ceea ce este azi CIO. Așa se face că astăzi CIO este unul din principalii producători de condimente din România, ocupând poziția 3 conform Nielsen, cu o cotă de piață de 15%.

Dar povestea CIO nu este doar povestea noastră, ci și a voastră, a milioanelor de prieteni care au folosit și continuă să folosească produsele noastre. Ne-ați încurajat astfel să mergem mai departe și să creștem continuu calitatea și varietatea produselor noastre. 

Ingredientele

Poveștii CIO

“Ingredientele rețetei noastre de succes sunt pasiunea cu care oamenii au ales să facă parte din povestea CIO, dăruirea lor și viziunea unei companii în continuă dezvoltare.”

Semnatura Andrei Pasalschi

Andrei Pasalschi, Fondator CIO - Compania Indiilor Orientale

Piper Boabe

“The secret of success is to do common things uncommonly well"

Rockfeller
Sectia de amabalare CIO

Misiunea CIO

Suntem o companie 100% românească iar asta ne obligă să ne păstrăm valorile morale și calitatea produselor oferite. De aceea CIO este un brand cu suflet care s-a concentrat pe ideea de a avea consumatori satisfăcuți de experiența avută cu produsele noastre. 

Sectia de ambalare CIO - B