Paste cu carne tocată
Deși sunt preparate specifice altor zone geografice, pastele au devenit unul din felurile de bază din meniul românilor. În combinații diverse, cu legume, carne, pește, fructe de mare sau brânzeturi, pastele sunt delicioase dacă sunt preparate corect și pot fi servite în orice moment al zilei. Însă ceea ce iubește poate cel mai mult toată lumea la ele este că se pregătesc ușor, într-un timp foarte scurt.
Prep Time 10 mins
Cook Time 45 mins
Total Time 55 mins
Servings 4 persoane
Ingredients
- 1 pungă paste fusilli
- 250 g carne tocată
- 1 lingură ulei
- 250. ml suc de roșii
- 1 lingură cașcaval
Instructions
- Într-o tigaie cu ulei se pune carnea la călit şi se desface ușor cu lingura. Se lasă până ce îşi schimbă complet culoarea şi se prăjeşte, aproximativ 15 minute.
- Între timp, pastele se fierb 10 minute în apă cu sare şi se scurg foarte bine.
- Într-un vas de cuptor se pun pastele şi carnea, se toarnă sucul de roşii deasupra şi se amestecă bine.
- Se presară caşcavalul şi se dă la cuptor pentru 30 de minute.