Enchiladas de pui

Enchiladas de pui

Enchiladas de pui

Prep Time 15 mins
Cook Time 35 mins
Total Time 50 mins
Course fel principal
Servings 4 portii

Ingredients
  

  • 1 pui întreg
  • 400 g roșii întregi decojite în sos de roșii
  • 1 ceapă medie
  • 3 căței de usturoi
  • 1 ardei iute
  • sare, busuioc, oregano, chilli si piper dupa gust
  • 200 g cascaval
  • 3-5 foi de tortilla

Instructions
 

  • Toacă usturoiul, ceapa și ardeiul iute. 
  • Condimentează și sotează legumele în ulei încins 3-4 minute.
  • Adaugă roșiile din conservă, tocate înainte desigur
  • Amestecă și lasă pe foc mic, să se îngroașe sosul
  • Între timp, taie puiul deja rotisat în fâșii 
  • Încălzește cuptorul. Dă sosul de pe foc.
  • Dă o foaie de tortilla prin sos, acoperind-o bine. Așază fâșii de pui în ea, ruleaz-o și pune-o în tavă
  •  Procedează la fel cu restul foilor de tortilla rămase. Pune sosul rămas peste foile de tortilla umplute din tavă.
  • Dă la cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute. Scoate tava, rade cașcavalul ales pe deasupra și dă din nou la cuptor, 10 minute.