Enchiladas de pui
Prep Time 15 mins
Cook Time 35 mins
Total Time 50 mins
Course fel principal
Servings 4 portii
Ingredients
- 1 pui întreg
- 400 g roșii întregi decojite în sos de roșii
- 1 ceapă medie
- 3 căței de usturoi
- 1 ardei iute
- sare, busuioc, oregano, chilli si piper dupa gust
- 200 g cascaval
- 3-5 foi de tortilla
Instructions
- Toacă usturoiul, ceapa și ardeiul iute.
- Condimentează și sotează legumele în ulei încins 3-4 minute.
- Adaugă roșiile din conservă, tocate înainte desigur
- Amestecă și lasă pe foc mic, să se îngroașe sosul
- Între timp, taie puiul deja rotisat în fâșii
- Încălzește cuptorul. Dă sosul de pe foc.
- Dă o foaie de tortilla prin sos, acoperind-o bine. Așază fâșii de pui în ea, ruleaz-o și pune-o în tavă
- Procedează la fel cu restul foilor de tortilla rămase. Pune sosul rămas peste foile de tortilla umplute din tavă.
- Dă la cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute. Scoate tava, rade cașcavalul ales pe deasupra și dă din nou la cuptor, 10 minute.