Creveți în sos dulce picant
Specialitatea asiatică este de a combina gustul dulce cu cel picant, în această rețetă găsim o balansare perfectă între cele două pentru o rețetă de creveți. O rețetă ușor de pregătit, ce îi va surprinde cu siguranță pe cei dragi de la masă.
Prep Time 20 mins
Cook Time 20 mins
Total Time 40 mins
Course main
Cuisine asiatică
Ingredients
- 500 g creveți decoricați
- 2 căței de usutori
- 1 ceapă mică
- 1 ardei iute roșu
- 50 ml sos dulce-picant
- 1 ou
- 2 linguri sare cu ulei
Instructions
- Se incinge uleiul bine. Se calesc rapid cățeii de usturoi
- Se adauga ceapa si ardeiul iute tocate cat puteti de marunt. Se lasa sa se inmoaie.
- Se adauga crevetii si se calesc cam 2 minute.
- Se bate bine oul cu 1 lingura de apa si se toarna in fir subtire peste toata suprafata sosului. Se amesteca apoi repede, ca sa obtineti zdrente de ou.
- Se drege mancarea de sare.
- Gata de mâncat! 🙂