Cariere

Alătură-te echipei CIO și scapă de rutină!

La CIO ai mai mult decât un loc de muncă. Aici este locul în care ne jucăm pentru a schimba jocul. Pentru a aduce arome din toate colțurile lumii în bucătăria fiecărui român. Și pentru a arăta lumii că, fără sare și piper, viața nu are gust. 

Ești pregătit/ă să te alături echipei CIO?

Suntem pe piață de peste 25 de ani, dar nu suntem interesați să menținem un status quo. CIO traversează o perioadă de creștere, schimbare și oportunități. O parte din această evoluție este obiectivul nostru de a revoluționa în plan culinar bucătăria fiecărui român. Dar nu este ușor. Trebuie să fim suficient de aventuroși pentru a ne asuma riscuri. Suficient de curajoși pentru a da greș. Și suficient de exigenți pentru a accepta doar excelența.

Dacă această descriere te caracterizează, alătură-te echipei noastre!

Nu există nicio limită pentru ceea ce poți realiza la CIO! Știm asta pentru că am ajuns atât de departe împreună printr-o viziune ambițioasă și o dorință nestăvilită de a ne depăși limitele. Alătură-te impulsului nostru și accelerează-l pe al tău!

Indiferent cine ești sau de unde vii, creșterea ta este prioritatea noastră. Aici, te vei dezvolta și vei gestiona provocările unei companii în plină ascensiune. Alege-ți direcția profesională dorită și noi îți vom oferi tot sprijinul.

Noi suntem rețeta.

Înființată în București, România, în anul 1995.

În anii care au trecut de la întemeiere, am devenit unul dintre cei mai mari producători de condimente și ingrediente pentru produse de cofetărie-patiserie din România. Cu peste 250 de sortimente de produse și comenzi care depășesc 45.000 de unități pe lună, misiunea noastră este de a deveni alegerea culinară numărul unu a fiecărui român. Însă, pentru a ne atinge obiectivul, avem nevoie de colegi ambițioși și inovatori.

În prezent, avem peste 100 de colegi, atât în sediul central din județul Ilfov, cât și în țară. Experiența noastră de echipă este provocatoare și diversificată, dar și plină de satisfacții și împliniri. Suntem dornici să ne ajutăm clienții să-și transforme visele culinare în realitate.

Tu ești ingredientul secret.

La noi vei întâlni oameni deosebiți care în fiecare zi se străduiesc să ducă CIO la următorul nivel. Ei sunt cei care modelează produsele și identitatea noastră. Alătură-te echipei și definește-ți și tu cariera la noi! Impactul tău la CIO va face viața românilor mai dulce, mai aromată, mai picantă și mai gustoasă.

Dacă ești pregătit/ă pentru o provocare, te invităm să aplici pentru pozițiile noastre vacante de pe eJobs și LinkedIn. Dacă poziția pe care ți-o dorești nu este disponibilă, așteptam cu drag un mesaj de la tine pe adresa de e-mail recrutare@cio.ro.