Arome din jurul lumii

Europa

Descoperă toate condimentele și ingredientele Europei aduse de CIO în cele mai bune condiții direct la tine în bucătărie. Am ales din fiecare țară tot ce a avut mai bun. Astfel, aducem mac din Polonia, chimen din Cehia, cacao și nucșoară din Spania, sumac și susan din Turcia și sare de mare din însorita Grecie. 

Asia

Călătorește pe aripile gustului în acest exotic continent cu ajutorul condimentelor și ingredientelor specifice Asiei. Din China aducem pentru tine aromatul anason stelat, parfumata vanilie și picantul piper roșu, chimion, curcumă, schinduf și nucșoară din India și stafide dulci din Iran. 

America de Nord

Din celebra America de Nord aducem pentru cele mai inspirate gospodine ingrediente exotice precum enibaharul, din Mexic și Guatemala, numit și piperul jamaican, iar din Guatemala mai aducem și parfumatul cardamon.

America de Sud

America de Sud este un ținut plin de arome și savoare, cu o gastronomie bine definită, dar surprinzătoare. De aici, din Paraguay, aducem semințe de chia pentru budinci delicioase cu fructe, aducem temperamentalul piper roșu din Brazilia și tonicul ghimbir din Peru. 

Africa

Rețetele Africii au acum mai puține secrete pentru noi. CIO aduce din îndepărtata Africa o gamă largă de condimente exotice precum rozmarin din Maroc, cuișoare din Madagascar, anason stelat, susan și cuișoare din Insulele Comore dar și semințe de anason și hibiscus din Egipt.