+4-021-351-79-46

Condimente pe gustul românilor

Pentru tradiție și gust bun românesc

N
A
T
U
R
A
L
CONDIMENTE, MIRODENII, INGREDIENTE

Un ghid al condimentelor, plantelor și mirodeniilor

Locul potrivit de unde afli tot ce ți-ai dorit să știi despre toate condimentele și plantele aromatice din întreaga lume. Pe scurt, desigur, iar pentru detalii complete (istoria gusturilor și a condimentelor și folosința lor) sunteți invitați să accesați secțiunile Blog și Rețete a site-ului nostru.

Semințele de mărar

Poate nu ați aflat încă, dar mărarul este cultivat și pentru semințele sale care au un gust puternic asemănător chimenului.

Floarea de muștar oriental

Foarte prețuite în China florile plantelor de muștar sunt folosite la amestecuri de condimente dar și pentru practici religioase.

Pătrunjelul - verde sau uscat?

A fost folosit inițial ca plantă medicinală, apoi a intrat triumfal în toate cărțile de bucate. Grecii antici îl foloseau și ca nutreț pentru caii de război.

Andrei PASALSCHI

Owner, CEO

Inteligența fără ambiție e o pasăre fără aripi, zicea un mare artist. De aceea, zborul nu poate fi decât prezumat, imaginat, niciodată planificat pentru o dată anume. Compania noastră a decolat în 1995.

Mircea RUSU

Director Tehnic

În 99% din cazuri persistența, lucrul constant și neobosit către un scop, poate înlocui geniul, inspirația sau norocul chior.

Echipa CIO lucrează de când o știu la 100% din cazuri.

Irina MOISESCU

Director de dezvoltare

Lumea gusturilor și a aromelor, a plantelor și mirodeniilor îți poate părea nesfârșită dacă nu știi de unde să începi s-o cunoști. 

Pentru aceasta, în lumea condimentelor, trebuie să dezvolți mereu rute noi și tot timpul sigure pentru fiecare gram de savoare pe care-l dorești ajuns în mâinile și farfuriile bucătarilor tăi.

Ambalajele noastre

Standardele de calitate practicate de CIO sunt conforme cu regulamentele și legislatia europeană în vigoare. Politica de companie privind mediul înconjurător generează o activitate permanentă în materie de reciclarea ambalajelor.

Certificări și standarde

Sistemul de management privind calitatea și siguranța alimentară al companiei se bazează pe cerințele din industria alimentară și pe cerințele standardelor ISO 9001:2015 și IFS Food 6.1.

Materii prime

Calitatea materiilor prime utilizate este cheia de boltă a fabricării unor produse de înaltă clasă. Calitatea începe de la selectarea celor mai buni furnizori și se termină cu grija deosebită pentru procesarea lor.

Unde poți găsi CIO

Cu produsele CIO este aproape imposibil să nu te fi întâlnit deja. Suntem mai aproape de tine prin Kaufland, Auchan, Cora și în mai toate magazinele de proximitate din orașul tău.

CIO în lume

Furnizăm condimente și plante aromatice, ingrediente pentru patiserii și cofetării, la o înaltă calitate în 14 de țări, în special în Europa Centrală dar și în SUA. Exporturile reprezintă peste 30 % din volumul total de producție.

Produse sănătoase

Criteriile stricte de calitate, exclud utilizarea de ingrediente alimentare modificate genetic în produsele noastre și în măsura în care este posibil, utilizăm preponderent doar materii prime de origine, naturale.

Produsele Cio

Pentru o navigare facilă produsele noastre sunt grupate pe categorii (game de produse)

Partenerii noștri (unde găsiți produsele CIO)

CIO-la-Kaufland.png
CIO-la-Auchan-01.png
CIO-la-Metro-01.png
CIO-la-Cora.png
CIO-la-Selgros-01.png
X